Onze doelstelling.

Waar staan wij voor.

Door de jaren heen, bij het uitoefenen van ons vak, hebben wij een perfecte balans gecreerd tussen het ambacht en de menselijke kant van de klant. Bij ons is de wens van de klant het centrale uitgangspunt. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring goed inschatten of iets technisch haalbaar is of niet. Wanneer iets niet technisch haalbaar is, kunnen wij u een ander voorstel doen die het best aansluit op uw wensen.

Voorop staat dat de gedenksteen een uitstraling krijgt die aansluit bij het gevoel dat u heeft bij deze verdrietige emotie. Belangrijk hierbij is, dat de uitvoering van uw opdracht bij ons in de werkplaats gebeurt en dat degene met wie u gesproken heeft nauw wordt betrokken bij het maken van dit gedenkteken. Ook is het mogelijk dat u komt kijken in onze werkplaats en samen met de steenhouwer het monument vormgeeft.

De begraafplaatsen.

Doordat steenhouwerij van Ommen al meer dan 80 jaar bestaat hebben wij een schat aan kennis en ervaring m.b.t begraafplaatsen opgedaan. De vele begraafplaasten die de regio's Kampen, Dronten en Wezep kennen hebben allemaal verschillende regels qua maatvoering.

Wij kunnen u daarom een passende aanbieding doen!

1.10.32 and 1.10.33 of "de Finibus Bonorum et Malorum" (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45 BC. This book is a treatise on the theory of ethics,

What is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Our Features?

Team