Het begin anno 1932

Hoe het is begonnen!

Egbert van Ommen (helemaal links op de foto) geboren in 1910, is op 22 jarige leeftijd voor zichzelf begonnen aan de Slagersweg 2 in Kampen. Een paar jaar later is het bedrijf verhuist naar de Hofstraat 64. Hier heeft het bedrijf tot 1995 gezeten. Inmiddels had Douwe van Ommen de zaak voortgezet na het plotseling overlijden van zijn vader. Sind 1995 is het bedrijf gevestigd op het industrieterrein in Kampen aan de Gildestraat 22. Sinds 2014 bestiert Michiel van Ommen samen met zijn vrouw, Mariska, de steenhouwerij.

Steenhouwerij van Ommen is inmiddels gevestigd in Kampen, Dronten en Wezep. Hier vind u een ruime keuze aan verschillende soorten en vormen grafstenen. Alle toonzalen zijn binnen, waardoor u in alle weersomstandigheden op uw gemak kunt rondkijken

De begraafplaatsen.

Doordat steenhouwerij van Ommen al meer dan 80 jaar bestaat hebben wij een schat aan kennis en ervaring m.b.t begraafplaatsen opgedaan. De vele begraafplaasten die de regio's Kampen, Dronten en Wezep kennen hebben allemaal verschillende regels qua maatvoering.

Wij kunnen u daarom een passende aanbieding doen!